Site-ul web www.paradoxfilm.ro este un serviciu oferit de S.C. Paradox Film s.r.l. Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor in vigoare. Accesarea si utilizarea Site-ului implica cunoasterea si acceptarea fara limitari a acestor conditii.


  1. Toate ofertele si serviciile descrise pe acest site au valoare informativa si nu constituie un angajament comercial. Pentru incheierea unui astfel de acord este necesara contactarea S.C. Paradox Film s.r.l. in vederea negocierii.

  2. Site-ul si tot continutul acestuia (denumit in continuare “Continut"), incluzind toate textele, imaginile, filmele si videoclipurile sunt proprietatea SC Paradox Film s.r.l.. Reproducerea oricarei parti din Continut, fara acordul SC Paradox Film s.r.l., cu exceptia conditiilor mentionate mai jos, este strict interzisa.

  3. Continutul site-ului poate fi folosit exclusiv in scopuri necomerciale si pentru uz personal in conditiile pastrarii oricaror insemne de proprietate regasite in Continut si cu obligatia de a mentiona ca sursa www.paradoxfilm.ro.

  4. SC Paradox Film s.r.l. isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului fara vreun anunt prealabil; acesta este oferit in forma in care este publicat fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

  5. SC Paradox Film s.r.l. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru functionarea deficitara a Site-ului sau nefunctionarea sa din motive ce tin de functionarea serverelor pe care acesta este gazduit, a legaturilor la internet sau a altor factori.

  6. SC Paradox Film s.r.l. poate schimba aceste conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil, prin actualizare si publicarea lor in aceasta sectiune a Site-ului.

Viata Mea Sexualal